متخصص سئو یا SEO specialist، با هدف بهینهسازی وبسایتهای مختلف برای کسب رتبهبندی بهتر در گوگل و سایر موتورهای جستوجوگر، آموزش میبیند. یادگیری در حوزهی سئو و تخصص در این حوزه، نیاز به مدرسه یا مقطع دانشگاهی ندارد و فقط تجربه، آموزگار شماست. شما پس از وارد شدن به کار و کسب آموزشهای مختلف میتوانید در سئو حرفی برای گفتن داشته باشید.
وظیفهی متخصص سئو، اطمینان از مرتبط بودن وبسایت، افزایش رو به رشد ترافیک سایت و در نهایت افزایش بازدید از سایت است. SEO expertمانند بازاریابی سنتی وظیفه دارد با بهینهسازی وبسایت و با استفاده از دانش SEO فروش از سایت را مراتب بیشتر کند. متخصصان این حوزه باید همه چیز را در مورد روند کلمات کلیدی، نوسانات بازار و گوگل و محتوای مناسب برای انتشار در سایت بدانند.
مسئولیتهای شغلی متخصص سئو در آژانسهای بازاریابی متفاوت است؛ اما شرح شغل اکثریت آنها به یک شکل است. برای پذیرش این مسئولیت نیاز است تا غالب وظایف خود را بشناسید و سپس وارد حوزه کار شوید. وظایف یک متخصص سئو به شرح زیر است:
بیشتر بدانید: چگونه به یک کارشناس سئو تبدیل شویم؟
اکثر متخصصان سئو قبل از کار در حوزهی سئو، ابتدا در حوزههای دیگر سئو مانند تولید محتوا و بخش نوشتاری و متنی کار میکنند. همانطور که ذکر کردیم، هیچ رشتهی دانشگاهی که به صورت مستقیم مرتبط با سئو باشد، وجود ندارد و حتی دورههای آموزشی 4 و 5 ساله برای آموزش و کسب مدرک هم موجود نیست.
اصلیترین آموزش، کار در حوزه سئو و کسب تجربههای مختلف است. برای پیشرفت کاری خود و اطمینان کارفرما از کار شما بهتر است که دورههای برگزار شده در این زمینه را طی کنید تا گواهی تخصص خود را همراه داشته باشید. در حال حاضر تیم امین محتوا با برنامهریزی و بهینهسازی تجربیات خود، آماده است تا دانش و تجربه کاری خود را به صورت تخصصی در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
بیشتر بدانید : چک لیست سئوخارجی