لچینه

برگزیده های وب

لچینه

برگزیده های وب

نحوه انجام ارتودنسی دیمون

روش های مختلفی برای انجام ارتودنسی روی دندان ها وجود دارد که در هر کدام از آن ها، از دستگاه های ارتودنسی خاصی استفاده می شود. هر یک از این بریس های ارتودنسی بر اساس خاصیت درمانی و میزان اثر بخشی که دارند می توانند برای بیماران مختلف مفید واقع شوند. با بهترین متخصص ارتودنسی همراه باشید.

ارتودنسی دیمون چیست؟

ارتودنسی دیمون یکی از انواع ارتودنسی است که به استفاده از بریس های ثابت و سنتی ارتودنسی انجام می شود. برای انجام ارتودنسی دیمون از براکت های سرامیکی استفاده می شود. این براکت های سرامیکی، تقریبا هم رنگ دندان های بیمار یا به صورت شفاف ساخته می شوند و همین مسئله باعث می شود که این بریس ها به راحتی توسط مخاطب تشخیص داده نشوند و به نوعی نامرئی محسوب شوند. بریس های ارتودنسی دیمون با خاصیت خودتنظیمی که دارند، دندان ها را با سرعت بالاتری در دهان جابه‌جا کرده و در مدت زمان کوتاه تری نسبت به ارتودنسی های فلزی، دندان های شما را ردیف و مرتب و لبخندتان را زیباتر خواهند کرد.

بیشتر بخوانید... ونیر کامپوزیت

مزایای استفاده از بریس های ارتودنسی دیمون

  • بریس های خود تنظیم ارتودنسی دیمون، ظاهر بهتر و مناسب تری نسبت به بریس های ارتودنسی فلزی دارند.
  • درمان ارتودنسی در بیمارانی که از بریس های دیمون استفاده می کنند، دو تا ۷ ماه سریع تر از افراد دیگر به پایان می رسد.
  • بیمارانی که از بریس های ارتودنسی خود تنظیم استفاده می کنند نسبت به بیمارانی که از بریس های ارتودنسی فلزی استفاده می کنند، نیاز به جلسات ملاقات کمتری با دندانپزشک دارند؛ بنابراین انجام این نوع ارتودنسی برای افرادی که از شهرهای دور مراجعه می کنند مناسب تر است.
  • در انجام ارتودنسی با روش دیمون، فشار کمتری به دندان ها وارد می شود؛ در نتیجه این بریس ها درد کمتری را ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید:

·       ترمیم و زیبایی دندان

·       ایمپلنت دندان

معایب و عوارض احتمالی استفاده از بریس های ارتودنسی دیمون

  • بریس های ارتودنسی دیمون ممکن است در روزهای ابتدایی درمان کمی برای شما آزاردهنده باشند و عادت کردن به آن ها مقداری طول بکشد.
  • هر چند که براکت های به کار رفته در این نوع ارتودنسی به راحتی توسط مخاطب تشخیص داده نمی شوند؛ اما سیم های ارتودنسی دیمون برای مخاطب قابل مشاهده است و می تواند جلب توجه کند.
  • هزینه درمان با بریس های ارتودنسی دیمون نسبت به انجام درمان ارتودنسی با کمک بریس های فلزی، گران تر و بیشتر است.

منبع:

http://www.bestdentists.ir/

ارتودنسی یا کمپوزیت

برای اکثر مشکلات دندانی معمولا یک راه حل وجود دارد و در بعضی موارد دو مورد وجود دارد، اگر به دنبال راهی برای صاف کردن دندان های خود هستید، احتمالا تحقیقات خود را انجام داده اید و متوجه شده اید که می توانید از ارتودنسی یا کمپوزیت برای دستیابی به لبخندی به زیبایی تراز شده استفاده کنید؛ با این حال، هر دو این کار را به روش های بسیار متفاوتی انجام می دهند. اگر دندان های کوچک یا بد شل دارید، این لزوما به این معنی نیست که روکش تنها گزینه شما هستند. پس از انجام درمان ارتودنسی، با استفاده از تکنیک های کانتورینگ و باندینگ می توان دندان های شما را تغییر داد. با استفاده از کامپوزیت به رنگ دندان، دندانپزشک شما قادر خواهد بود بی نظمی های جزئی را برای یک نتیجه طبیعی و زیبا با دقت تغییر شکل دهد. با بهترین متخصص ارتودنسی همراه باشید.

آیا درمان ونیر یا کامپوزیت باید قبل از درمان ارتودنسی باشد

برای انجام ارتودنسی بعد از کامپوزیت دندان، ایده آل این است که کامپوزیت از روی دندان برداشته شود؛ البته در موارد خاص می توان براکت های ارتودنسی را روی کامپوزیت چسباند.

داشتن لبخند زیبا به سه عامل مهم بستگی

  • رنگ دندان
  • موقعیت دندان ها
  • شکل دندان

کامپوزیت چه تغییراتی را ایجاد می کند

با کامپوزیت ونیر به راحتی می توانید این عیوب ظاهری را برطرف نمایید. به جز این دندان نیز در کامپوزیت ونیر تراش نمی خورد، همچنین از کامپوزیت برای ضخامت و پهنا دادن به دندان های سالم نیز استفاده می شود. صیقل دادن تنها کاری است که برای نصب کامپوزیت ونیر در دندانپزشکی زیبایی استفاده می کنند و از این رو یک روش غیر تهاجمی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید:

·        ارتودنسی ثابت

·       ارتودنسی نامرئی

کامپوزیت ارزان تر است یا ارتودنسی

کامپوزیت ونیر معمولا ارزان تر از ارتودنسی است؛ البته قیمت کامپوزیت دندان به جنس مصرفی و تعداد دندان هایی که باید کامپوزیت شوند نیز بستگی دارد.هزینه های ارتودنسی می توانند در طول کل دوره درمان به دلیل اینکه مراجعات بیمار زیاد است پخش شود و از این رو فشار مالی روی آن کاهش می یابد، اما در کل هزینه ارتودنسی یا کمپوزیت ونیر به این بستگی دارند که میزان مشکل بیمار تا چه حد است.

منبع:

http://www.karajortho.ir/

نگاهی به سیستم های کی لس

اینروزها شاهد فراگیر شدن سیستم هایی هستیم که نقش کلید خودرو را بسیار کمرنگ می کنند، سیستم هایی که در غیاب سوئیچ به شما این امکان را می دهند تا درب های خودرو را باز کنید و موتور را استارت بزنید. پیشنهاد می کنیم تا پایان استار پارت را همراهی نمایید.

بیشتر بخوانید:

·       خرید لوازم یدکی هیوندای سانتافه

·       خرید لوازم یدکی هیوندای توسان

سیستم کی لس برای ورود بدون سوئیچ 

آنچه تحت نام کی لس شناخته می شود دارای دو نوع است. نمونه اول که ورود بدون سوئیچ (RKE) نام دارد تنها به شما این امکان را می دهد که درب خودرو را باز و بسته کرده و آلارم ها را در مواقع اضطراری بشنوید.

برد این دستگاه ها اگرچه در سال های اولیه تنها به 25 متر می رسید اما امرزه بیش از 100 متر را پشتیبانی می کنند. برای باز کردن درب خودرو نیازی به فشردن کلید ها نیست، کافی است راننده درحالی که ریموت را در جیب دارد به خودرو نزدیک شود، در این حالت با رسیدن به یک متری خودرو درب راننده باز خواهد شد و با دور شدن از خودرو (بیش از دو متر) درب ها قفل می گردند. علاوه بر این با فشردن دکمه های تعبیه شده بر روی دستگیره ها نیز امکان باز و بسته کردن درب ها وجود دارد. به لطف مجهز شدن دستگیره ها به چراغ، با نزدیک شدن به خودرو اطراف دستگیره روشن می شود و آسان تر می توانید در مناطق تاریک دکمه مذکور را تشخیص دهید. اگر مایل نیستید درب ها به صورت خودکار باز شوند کافی است از طریق ریموت آنها را قفل نمایید با این کار درب خودرو تنها درصورتی باز خواهد شد که دکمه ریموت را فشار دهید. چه ریموت درون کیفتان باشد چه در دست یا جیب لباس، گیرنده های موجود، وجود ریموت را تشخیص داده و دستورات شما را اجرا می کنند. با وجود RKE، شب ها یا زمانی که دستتان پر باشد یا هنگام بارش برف و باراناز چرخاندن کلید خلاص خواهید شد!

بیشتر بخوانید... راهنمای خرید واترپمپ آوانته

دکمه آلارم (Panic) بر روی چنین ریموت هایی تعبیه شده است بنابراین زمانی که محل پارک خودرو را در شلوغی گم می کنید کافی است با فشار دادن این دکمه و شنیدن همزمان آژیر و مشاهده چراغ های فلاشر چشمک زن اتومبیلتان را پیدا کنید.

جهت خرید قطعات اصلی هیوندای و کیا کلیک کنید.

ترمیم دندان شکسته

شکستگی دندان یک مشکل دندانپزشکی است که می‌تواند برای هر کسی در هر سنی اتفاق بیفتد. آنچه در این مقاله می‌خوانید توضیحاتی درباره علل، علائم و نحوه ترمیم یک دندان شکسته است. تاکید ما بیشتر بر روی روش‌های ترمیم شکستگی دندان است.

بیشتر بخوانید:

·        طرح لبخند

·       بلیچینگ دندان

علت شکستگی دندان چیست؟

دندان‌ها می‌توانند به روش‌های غیرمنتظره‌ای دچار شکستگی و لب پر شدگی شوند اما اساساً، لب پر شدگی، ترک خوردن و یا شکستگی معمولاً از طریق وارد شدن ضربه‌ای به دهان و دندان (که بیشتر از تحمل مینای دندان است) رخ می‌دهد.

اگرچه مینای دندان سخت‌ترین ماده در بدن است، اما ممکن است نتواند در برابر حوادثی مانند ضربات قوی، تصادفات، برخورد اشیاء به صورت، ساییدن دندان‌ها به هم، گاز گرفتن مواد سفت و سخت و … مقاومت کند و دچار شکستگی یا لب پر شدگی شود. حتی در برخی موارد پوسیدگی دندان می‌تواند خود دلیلی برای شکسته شدن دندان باشد و یا احتمال آن را به شدت افزایش دهد.

علائم شکستگی دندان چیست؟

  • احساس هرگونه لبه تیز، ناهموار یا دندانه دار روی سطح دندان حین لمس دندان توسط زبان
  • احساس زخم شدن زبان
  • تحریک شدن لثه مخصوصا در ناحیه “خط لثه” دندانی که شکسته شده است
  • درد دندان حین خوردن چیزی و یا لمس آن
  • بروز یک حساسیت ناگهانی به غذاهای سرد یا نوشیدنی
  • خونریزی
  • دیده شدن قطعات دندانی در دهان یا بیرون دهان

اگر با شکستگی دندان روبرو شدیم چه کنیم؟

  • اگر قطعه‌ای از دندان شما افتاده است سعی کنید آن را پیدا کرده و در داخل بزاق (یا در صورت لزوم شیر) نگهداری کنید تا به دندانپزشک مراجعه کنید.
  • برای اینکه بقیه بخش‌های دهان از آسیب دندان شکسته شده و احتمالا دارای لبه‌های تیز مصون باشند، هرگونه برجستگی و لبه تیز دندان شکسته شده را با موم دندانپزشکی، آدامس بدون قند و یا تی بگ بپوشانید.
  • برای کاهش التهاب و ناراحتی از مسکن بدون نسخه استفاده کنید.
  • اگر گرسنه هستید و باید غذا بخورید، غذاهای آبکی و خیلی نرم بخورید.
  • اگر آسیب وارد شده به دندان کم و یا جزئی است ، می‌توانید چند روز صبر کنید و آنگاه به دندانپزشک مراجعه کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون بستن فاصله بین دندان ها کلیک کنید.

ترمیم دندان شکسته: با چه روش‌هایی می‌توان دندان شکسته را ترمیم کرد؟

·       اتصال مجدد دندان به هم

·       تغییر شکل دندان

·       پر کردن دندان

·       باندینگ دندان

·       انواع ونیر دندان

·       انله دندان

·       روکش دندان

·       ریشه درمانی یا درمان ریشه دندان

·       کشیدن دندان + جایگزین کردن آن

·       اسپلینت دندان

منبع:

 https://www.artmandarman.com/

ژل ارتودنسی چیست؟

ژل ارتودنسی یک راه حل سریع و آسان برای استفاده هنگام ناراحتی، تحریکات و صدمات دهان و دندان است. ژل ارتودنسی به عنوان یک لایه محافظ در برابر آسیب های ناشی از وسایل ارتودنسی دندان عمل می‌کند. ارتودنسی می‌تواند ناراحتی های کوچکی در داخل گونه ها، روی زبان یا داخل لب‌ها را درمان کند. آسیب های ارتودنسی می‌تواتد حتی باعث عفونت شود. ما به کمک ژل ارتودنسی می‌توانیم از وخیم شدن آسیب‌ها و آسیب های جدید جلوگیری کنیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون متخصص ارتودنسی خوب کلیک کنید.

روش استفاده از ژل ارتودنسی

هنگامی که ما از ارتودنسی استفاده می‌کنیم، یک دوره سازگاری داریم. ما با نصب ارتودنسی، یک ماده و جسم وارد دهان خود کرده ایم. دهان ما باید عادت کند که این جسم در دهان ما وجود خواهد داشت. در این مدت ارتودنسی باعث اصطکاک می‌شود و بعضی از قسمت های دهان، زبان و…  را زخم می‌کند. این دوره بدون توجه به این که ما از چه نوع ارتودنسی استفاده کرده ایم متفاوت است. این دوره می‌تواند از 2 روز تا سه هفته طول بکشد.

شما باید بدانید که چاره ای ندارید و باید به ارتودنسی‌ها عادت کنید و دوره سازکاری را پشت سر بگذارید. همچنین شما باید قبول کنید، نباید بعضی غذاها را مصرف کنید. قسمت آزاردهنده اصلی، ناشی از حرکت دندان، در اثر فشار ارتودنسی است. احساس ناراحتی در درمان ارتودنسی با براکت فلز، یاقوت کبود یا زبانی به دلیل اصطکاک دستگاه روی مخاط دهان در زبان، گونه‌ها یا لب‌ها معمولی است. تا زمانی که به ارتودنسی عادت نکنید، باید بتوانید از ژل ارتودنسی استفاده کنید. در ادامه نحوه استفاده از ژل ارتودنسی را بیان خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید... ارتودنسی ثابت

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون ارتودنسی متحرک کلیک کنید.

ژل ارتودنسی چیست؟

شما به احتمال زیاد درباره این محصول که به آن واکس ارتودنسی یا موم دندان نیز گفته می‌شود، مطالبی شنیده اید. ژل ارتودنسی به صورت میله های سفید نازک است که می‌توان آن را از داروخانه‌ها خریداری کرد. علاوه بر موم دندان، بیمار می‌تواند سیلیکون را نیز انتخاب کند. سیلیکون به طور کلی با سهولت بیشتری به براکت می‌چسبد و سطح براکت‌ها را بهتر می‌پوشاند. با این حال، هر دو وظیفه محافظت از مخاط دهان در برابر ایجاد ضربه و جلوگیری از ایجاد درد در صورت زخم  شدن فرد را دارند.

منبع