لچینه

برگزیده های وب

لچینه

برگزیده های وب

بررسی انواع ارورهای وب سایت

بررسی انواع ارورهای وب سایت

برای همه ما پیش آمده است که وارد یک صفحه از وب شویم و آن صفحه به درستی بارگیری نشده باشد. آن چیزی که مقابل چشم ما قرار می‌گیرد، توضیحاتی است که در کنار یک عدد سه رقمی یا چهار رقمی قرار می‌گیرند. این توضیحات، همان توضیحات ارورهای سایت است.

در واقع کاربران وب وقتی صفحه‌ای که قصد دسترسی به آن را داشتند نمی‌توانند بررسی کنند، با یک پیام خطای HTTP مواجه می‌شوند. برای تعیین اینکه چرا چنین پیامی را دریافت کرده‌اید و چطور مشکل را برطرف کنید، باید کدهای ارورهای مختلف سایت را بشناسید. ما در این بخش از امین محتوا، قصد داریم 10 مورد از رایج‌ترین خطاهای سایت را بررسی کنیم تا بدانید هر ارور چه معنایی دارد و به چه علت ایجاد می‌شوند.

این اطلاعات به شما کمک می‌کنند تا به طور دقیق بدانید چطور می‌توان نرخ پرش صفحات را بهبود بدهید و رتبه آن‌ها در SERP افزایش پیدا کند.

بیشتر بدانید: سئو چیست؟

لیست خطاهای رایج وب‌سایت

  • 500 Internal Server Error
  • 401 Unauthorised
  • 400 Bad Request
  • 403 Forbidden
  • 404 Not found
  • 501 Not Implemented
  • 502 Service Temporarily
  • 503 Service Unavailable
  •  Connection Refused by Host
  • File Contains No Data

ارور 500 Internal Server

 

رایج‌ترین اروری بین ارورهای سایت که ممکن است کاربران با آن مواجه بشود، همین پیام است. در واقع خطای 500، هر زمانی که خطایی در سرور داخلی سایت به مشکل بر بخورد، نمایش داده می‌شود. اصولا این خطا زمانی رخ می‌دهد که سرور وب سایت بیش از اندازه بارگذاری شده باشد.

راه حل رفع خطا: صفحه را رفرش کنید، حافظه پنهان مرورگر را پاک کنید، کوکی‌های مرورگر را حذف کنید و اگر با همه‌ی این اقدامات همچنان این خطا را مشاهده کردید، خود مرورگر را مجددا نصب کنید.

اگر دیدید که سایت شما چنین خطایی را به کاربران نمایش می‌دهد، با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید. اگر سایت شما وردپرسی است، پلاگین‌های third-party که استفاده می‌کنید را یکی یکی تست کنید تا مطمئن شوید مشکل از این پلاگین‌ها نیست.

بیشتر بدانیدبهترین پلاگین های سئو سایت

 401 Unauthorised

این خطا معمولا زمانی نمایش داده می‌شود که دسترسی به سایت برای کاربر غیر مجاز باشد.

راه حل رفع خطا: به عنوان ادمین سایت، می‌توانید از طریق حساب cPanel خود، محافظت از پسورد را به سایت خود اضافه کنید. با این کار لایه امنیتی درستی ایجاد می‌کنید که فضای مدیریتی شما را هدفمندتر  می‌کند. در واقع با این کار شما فضایی شبیه به پوشه Wp-admin در سایت وردپرس خواهید داشت.

400 Bad Request

اگر ریکوئست سایت شما خراب باشد، این پیغام را مشاهده خواهید کرد. ارور 400 نشان می‌دهد که مشکلی در مرورگر وب شما وجود دارد که با در خواست شما مچ نمی‌شود. معمولا این پیغام زمانی دیده می‌شود که دیتاهای ارسال شده توسط مرورگر با قوانین پروتکل HTTP مطابقت نداشته باشند. سرور نمی‌داند که چطور درخواست دریافت شده را به بهترین شکل پردازش کند.

راه حل رفع خطا: اصولا این خطا بخاطر ناپایدار بودن چیزی از سمت کاربر ایجاد می‌شود. مثلا اتصال ناپایدار اینترنت، مشکل امنیتی در سیستم عامل و مشکل کش مرورگر، می‌تواند عامل ایجاد خطا باشند، بنابراین رفع این مشکلات، راه حل رفع خطای 400 خواهد بود.

403 Forbidden

اگر برای دسترسی به یک دایرکتوری ممنوعه در یک سایت داشته باشید، این خطا را مشاهده می‌کنید. در واقع این اخطار به شما می‌گوید که به هیچ عنوان قرار نیست به آن صفحه دسترسی پیدا کنید.

راه حل رفع خطا: شما به قسمت ممنوعه یک سایت که برای جلوگیری از هک شدن تعبیه شده است، هرگز دسترسی نخواهید داشت. بنابراین برای رفع این ارور راه حلی وجود ندارد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.